"Ξεβράκωμα" από την Μόσχα σε ΗΠΑ-Ουκρανία: Έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία για κατάρριψη του Βoeing από Su-25!

Συγκλονιστικά στοιχεία και για πρώτη φορά επίσημα που αποδεικνύουν ότι το Boeing777 των μαλαισιανών αερογραμμών κατρρίφθηκε από ουκρανικά μαχητικα έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό ΥΠΑΜ:

Σύμφωνα με ζωντανή συνέντευξη τύπου η οποία μεταδίδεται ζωντανά αυτή την ώρα από τα μεγαλύτερα ρωσικά ειδησεογραφικά δύο μαχητικά Su-25 οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος (πρόκειται για μαχητικά εγγύς υποστήριξης) για κάποιο ανεξήγητο λόγο ανέβηκαν στα 10000 μέτρα και σε απόσταση 3 μιλίων το ένα και 5 μιλίων το άλλο πλησίασαν το μοιράιο Boeing. Όπως έδειξαν οι καταγραφές του ρωσικού δικτύου επιτήρησης οι οποίες μεταδίδονταν χρονικά την ίδια στιγμή που μεταδίδονταν η συνέντευξη, τα ουκρανικά μαχητικά ήταν εξοπλισμένα με πυράυλους αέρος-αέρος μικρού βλεηνεκούς με ακτίνα δράσης τα 25 χλμ(προφανώς πρόκειται για τους AA-2 Atol η RM-72).

Κάποια στιγμή τα δύο μαχητικά πλησίασαν το αεροσκάφος και στα 51 χλμ από τα ρωσικά σύνορα φάνηκε να μειώνεται η ταχύτητά του μέχρι που έπαψε να υφίσταται ως ίχνος.Εν συνεχεία το ουκρανικά μαχητικά απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Το ερώτημα που έθεσαν στις ΗΠΑ οι Ρώσοι αξιωματικοί είναι το εξή: "Λέτε ότι το Boeing καταρίφθηκε με κάποιο πύραυλο εδάφοους-αέρος που εκτοξέυτηκε από από τις θέσεις των επαναστατών. Εμείς δεν εντοπίσαμε τίποτα τέτοιο. Αφού όμως λένε κάτι τέτοιο οι Αμερκανοί, τους καλούμε να δόσουν στη δημοσιότητα όλα τα σοιχέια και τις φωτογραφίες που υπάρχουν και που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους".

Πάντως, από την δημοσίευση των στοιχέιων που έδοσε το ρωσικό ΥΠΑΜ ια μππορούσε κάποιος να πει ότι τα ουκρανικά μαχητικά λειτούργησαν ως δόλωμα προκειμένου να υπάρξει εκτόξευση α/α πυραύλου εναντίον του  και αυτά εν συνεχεία να απαγκιστρωθούν-απαεγκλωβιστούν υπό την κάλυωη του αεροσκάφους πηγαίνοντας ψηλότερα από αυτό, προκειμένου να χτυπηθεί το Boeing.

Ένα δεύτερο ενδεχόμενο έιναι τα ουκρανικά μαχητικά να "κατέδειξαν" το Boeing σε ουκρανική συστοιχία. Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα αδιαμφησβήτητα επίσημα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το ρωσικό ΥΠΑΜ αποδεικνύουν ότι πρόκειται περί στημένου προσχεδιασμένου ουκρανικού εγκλήματος ανάλογου της ρίψης χημικών στη Συρία και της ρίψης όλμου στο Σεράγιεβο το 1995.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts