Πυρά Ουκρανικού Πυροβολικού σκότωσαν Ρώσο πολίτη…Οι Ρώσοι απογείωσαν μαχητικά (vid)

Μια οβίδα πυροβολικού από την Ουκρανία έχει χτυπήσει ένα  σπίτι στην περιοχή του Ροστόβ της Ρωσίας, σκοτώνοντας έναν πολίτη και τραυματίζοντας άλλους  δύο . Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας υπόσχεται βαριές συνέπειες….Ενώ δόθηκε εντολή σε Ρωσικά μαχητικά να απογειωθούν και να πετάξουν κατά μήκος των Συνόρων !

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν για χτυπήματα των μαχητικών σε Ουκρανικό έδαφος ,χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται !

Φέρεται  να  έχουν πέσει  βολές  βλημάτων όλμου και πυροβολικού  την Κυριακή στη μικρή ρωσική πόλη του Ντόνετσκ, η οποία έχει το ίδιο όνομα με την Ουκρανική πόλη και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ουκρανικά σύνορα.

Επιτετραμμένος της Ουκρανίας στη Ρωσία έχει κληθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου του παραδόθηκε  διάβημα διαμαρτυρίας !Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αποκάλεσε το βομβαρδισμό «εμφανώς επιθετική πράξη» από την πλευρά της Ουκρανίας και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να έχει «μη αναστρέψιμες συνέπειες» με το Κίεβο να έχει την πλήρη ευθύνη για την πρόκληση…Αν και οι Αναλυτές εκτιμούν ότι πριν την επιστροφή του Πούτιν δεν θα υπάρχει απόφαση ανταπόδοσης των Πυρών ,που εκτιμάται οτι  είναι μια προσπάθεια να σπρώξουν τη Ρωσία σε πόλεμο!

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts