Η νύφη έφερε γούρι στον ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι έφτασαν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων δύο νέοι... Ο γάμος τους, δεν τους εμπόδισε να απολαύσουν την πρεμιέρα της αγαπημένης τους ομάδας, του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι μόλις τελείωσε το μυστήριο και δέχθηκαν τις ευχές συγγενών και φίλων δεν έχασαν λεπτό.

Πήγαν κατευθείαν στις κερκίδες συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων.


Και μάλλον ήταν πολύ γούρικοι, καθώς το σκορ γύρισε υπέρ της Γιαννιώτικης ομάδας!


Στο ημίχρονο έχανε 0-1, αλλά στην επανάληψη ξέσπασε! Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε σε ένα ημίχρονο 3 γκολ, στο... πάρτι (3-1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης! 

Ένας ΠΑΣ Γιάννινα τον πιείς στο ποτήρι! Οι Γιαννιώτες με πολύ καλή εικόνα στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα τους έκαναν το 0-1, 3-1, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κριστιάν Τσάβες.

Πως άρχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα η διάταξη με την οποία ξεκίνησε το ματς ήταν 4-2-3-1. Ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Ο Ντάσιος δεξί μπακ, ο Στρούνα αριστερό, οι Τζημόπουλος και Μιχαήλ στόπερ και στον άξονα οι Λίλα και Τσουκαλάς. Επιτελικός ο Γιάκος, στα δύο άκρα της επίθεσης οι Τσάβες και Κοροβέσης και φορ ο Ίλιτς.

Ο σχηματισμός του Αστέρα

Στο 4-2-3-1 άρχισε το παιχνίδι και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Θεοδωρόπουλος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ. Δεξί μπακ ο Κιτοκό, αριστερό ο Παπαχρήστος, τα δύο στόπερ ο Γκοιάν και ο Ζησόπουλος και οι Τιέ και Ουσέρο στο κέντρο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι οι Φερνάντες και Μάσα και ο Ρόλε επιτελικός και σε ρόλο πίσω από τον Μπαράλες.    

Ανούσια αλλά επιθετική υπεροχή από τον ΠΑΣ

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα οι Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι. Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι στα πρώτα λεπτά, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν για τα καλά τον αντίπαλό τους. Στο 12' μετά από μία κάθετη του Κοροβέση, ο Ζησόπουλος με τάκλιν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να κόψει την μπάλα πριν απειλήσει με προβολή ο Γιάκος.

Στο 16' οι γηπεδούχοι είχαν νέα φάση. Πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο Γιάκος. Έγινε γύρισμα από τον Ίλιτς, ο Κοροβέσης "έσπασε" την μπάλα στον Γιάκο που σούταρε αρκετά ψηλά αλλά από πολύ καλή θέση. Στο 19' ο Βελλίδης έβγαλε με γροθιές το καλοχτυπημένο φάουλ του Ρόλε. Στο 20ό λεπτό έπειτα από μία σέντρα του Ίλιτς η προβολή του Κοροβέση πέρασε άουτ.

Αντίδραση Αστέρα και γκολ με κεφαλιά-ψαράκι

Στο 31' ένα σουτ του Κρίστιαν Τσάβες κατέληξε πάνω στον Ουσέρο. Αμέσως μετά ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε και σκόραρε για το 0-1. Στο 38' ο Μάσα έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να μπλοκάρει. Στο 40' ο γκολκίπερ του ΠΑΣ βγήκε μπροστά από τον Μπαράλες και έπιασε την μπάλα με 2η προσπάθεια. Στο 42' οι Αρκάδες βρήκαν δίχτυα. Ο Ρόλε πέρασε πολύ ωραία τον Γιάκο. Έκανε την σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά ψαράκι πίσω από το σημείο του πέναλτι σκόραρε με την μπάλα να πηγαίνει στην αριστερή γωνία του Βελλίδη. Τελείως εκτός φάσης η άμυνα του ΠΑΣ.

Απάντηση με Τσάβες και λάθος Θεοδωρόπουλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολούθησε να έχει πιο καλό πρόσωπο στην επανάληψη. Στο 48' μετά από φάουλ Τσάβες από τα δεξιά έγινε κεφαλιά του Μιχαήλ στο δεύτερο δοκάρι. Ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με δυσκολία. Στο 51' ήταν το σουτ του Τσουκαλά και στο 55' η ευκαιρία του Αστέρα με την κεφαλιά του Μπαράλες. Στο 59' ο Τσάβες κατάφερε να βρει δίχτυα για το 1-1.

Ήταν ένα δυνατό και συρτό το σουτ από τον σκόρερ, μετά το γύρισμα του Ίλιτς. Παράλληλα όμως ήταν λανθασμένη η τοποθέτηση του Θεοδωρόπουλου. Επίσης φανερή η ευθύνη του στο γκολ με τον τρόπο που πήγε να διώξει την μπάλα. Η μπάλα τελικώς πέρασε κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ του Αστέρα για να γίνει το 1-1.

Από 1-1, 3-1 και αποβολή Παπαχρήστου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπόρεσε να μετουσιώσει την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο με δύο ακόμα γκολ. Στο 67' ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα (μαζί με τον Τσάβες), Μπράνα Ίλιτς έκανε το 2-1. Πρώτη μπαλιά από Τσάβες, δεύτερη από Κοροβέση που έκανε το γύρισμα προς τον Ίλιτς που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Μεγάλη η ευθύνη της άμυνας των Αρκάδων που ήταν... αλλού και στο 3-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και στο 70'. Μετά από σέντρα του Ντάσιου από τα πλάγια ο Τζημόπουλος πήδηξε σχεδόν ανενόχλητος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας για το 3-1. Στο 72ο λεπτό ο Παπαχρήστος είδε την 2η κίτρινη κάρτα. Αποβλήθηκε για να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο υπόλοιπο του ματς. Το αποτέλεσμα δεν έμελλε να αλλάξει...

MAN OF THE MATCH: Ο Κρίστιαν Τσάβες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός και γκολ έβαλε και συμμετοχή στο ένα εκ των δύο άλλων τερμάτων του ΠΑΣ είχε. Πολύ καλή η εικόνα του συνολικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Ίλιτς, Γιάκος και Κοροβέσης έχουν κάνει καλό ματς. Για τον Αστέρα Τρίπολης πιο πολύ ξεχώρισαν οι Ρόλε και Μπαράλες.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική γραμμή του Αστέρα και ο γκολκίπερ της. Μεγάλη η ευθύνη τους και στα τρία γκολ. Φυσικά σε αυτήν την κατηγορία και ο αριστερός  μπακ Παπαχρήστος.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Θεοδωρόπουλο στο γκολ του Τσάβες και έτσι όπως το δέχεται. Γκάφα είναι και η 2η κίτρινη του Παπαχρήστου. Και ανόητη και αχρείαστη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο ρέφερι Σιδηρόπουλος είχε αρκετά καλή εικόνα. Σωστή η αποβολή του Παπαχρήστου. Στον πειθαρχικό τομέα υπήρξαν κάποια μικρά προβλήματα. Ίσως θα μπορούσαν να βγουν λίγες κάρτες παραπάνω.

ΠΑΣάς στα Γιάννινα ο ΠΑΣ και έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για το τελικό 3-1. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στον αρκετά προβληματικό Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 1-0 με τον Μπαράλες αλλά μέχρι εκεί. Έτσι όπως έπαιξαν δεν ήταν για... παραπάνω στον συγκεκριμένο αγώνα, αδικώντας τους εαυτούς τους μετά τα πολύ καλά ματς στην Ευρώπη. Οι Γιαννιώτες τα πήγαν καλά σε όλους τους τομείς τους. Ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και κέρδισαν και δίκαια και καθαρά το παιχνίδι της πρεμιέρας τους στην Σούπερ Λίγκα, ικανοποιώντας τα μέγιστα τον κόσμο τους. Για τους Αρκάδες έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως δεν αγωνίστηκαν παίκτες-κλειδιά της όπως οι Ντε Μπλάσις και Μπαντιμπαγκά.
spordog.gr
epiruspost
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts