Την εταιρία… δολοφόνων ''Task Force Black''συσήνουν η CIA και MI6 για τους τζιχατιστές.


Το «ως εδώ και μη παρέκει», φαίνεται πως έχει γίνει πλέον συνείδηση στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, με αποτέλεσμα μετά την εξαιρετικά επιτυχή συνεργασίας των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των δυο χωρών στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, προχωρούν στη σύσταση ομάδας όπως η «Task Force Black» που εξουδετέρωσε την Αλ Κάιντα στο Ιράκ (σε δύο χρόνια 3.500 νεκροί…), με μια αποστολή που είναι εξαιρετικά σαφής και τελεί υπό την ηγεσία της CIA…

Πρόκειται στην κυριολεξία για «ομάδα δολοφόνων» που αποστολή τους είναι με αστραπιαίες επιχειρήσεις, αξιοποιώντας πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, να επιδιώξουν να εξολοθρεύουν σημαίνοντα αλλά και μεσαία στελέχη του Ισλαμικού Κράτους (IS) στη Συρία και το Ιράν, ή οπουδήποτε αλλού εντοπιστούν.

Στην αποστολή τους υπάρχει η λέξη «αιχμάλωτος», μόνο για ανάκριση, εάν συνεργαστούν, θα τους περιμένει μια νέα ζωή και χρήματα, εάν όχι, κακό του κεφαλιού τους. «Δόγμα» της ομάδας είναι, «εάν δεν τους καταδιώξουμε, θα κινηθούν εναντίον μας αυτοί», οπότε άλλη ολιγωρία θα αποβεί μοιραία.

Ταυτόχρονα όμως, θα εκπαιδεύσουν και τους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά, ενώ μετά τους Αμερικανούς, οι Βρετανοί στέλνουν τον πλέον έμπειρο στρατιωτικό, ειδικό στα θέματα της Μέσης Ανατολής, τον αντιστράτηγο σερ Σάιμον Μέιαλ, να αποτελέσει τον σύνδεσμο με τους Κούρδους στρατιωτικούς διοικητές…

Αποστολή τους είναι να τσακίσουν τους αιμοσταγείς ισλαμιστές, να κόψουν «το κεφάλι του φιδιού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Οι δυο κυβερνήσεις έχουν δώσει ξεκάθαρες οδηγίες στις μυστικές υπηρεσίες (CIA, DIA, MI5, MI6, κ.λπ.) και στις καλύτερα εκπαιδευμένες μονάδες ειδικών επιχειρήσεων (SAS, Delta Force, Seal Team 6, Special Reconnaissance Regiment – SRR), πιλότους αεροσκαφών και ελικοπτέρων ειδικών επιχειρήσεων της USAF και της RAF) που διαθέτουν, να επικεντρώσουν την προσοχή τους στη συγκεκριμένη απειλή, ξεκινώντας να επιφέρουν βαρύτατα πλήγματα στην ιεραρχία της.

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να αντιληφθεί κανείς, ότι στόχος νούμερο ένα είναι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, που… επαξίως έχει λάβει πλέον τη θέση του Οσάμα μπιν Λάντεν… που χήρευε, ως ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης παγκοσμίως. Στη δεύτερη θέση ο δήμιος του Φόλεϊ, ο Λονδρέζος – επίδοξος ράπερ – που έλκει την καταγωγή του από το Πακιστάν και μια οικογένεια τρομοκρατών.

Ήρθε η ώρα να ζήσουν μέσα στην αγωνία, όπως και τα θύματά τους, εκτός κι αν βιάζονται οι υπάνθρωποι να διαπιστώσουν, αν θα βρουν… στον παράδεισο 42 παρθένες και τις υπόλοιπες ηλιθιότητες με τις οποίες έχει γεμίσει το άδειο κεφάλι τους (ως γνήσιοι… οπαδοί του Αυνάν, η προσμονή φαίνεται πως τους δίνει κίνητρο για σφαγές).
πηγη
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts