Τέσσερις λύσεις για άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο!


Τέσσερις λύσεις για άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο!

Είναι εκείνες οι στιγμές που θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο, να σκοτώσεις όποιον σου μιλάει ή να ουρλιάξεις στην καλύτερη περίπτωση!

Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες με φυσικό τρόπο, δείτε τα 4 εναλλακτικά παυσίπονα, που, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα σας ανακουφίσουν άμεσα!
Εκχύλισμα ligusticum

Το εκχύλισμα του φυτού ligusticum, γνωστό ως λυγιστικό, αποτελεί μια παραδοσιακή κινεζική θεραπευτική μέθοδο για τις ημικρανίες. Η συνήθης δόση είναι 350-500 mg ημερησίως ή μπορείτε να το προσλάβετε πίνοντας τσάι από το συγκεκριμένο φυτό, δύο ή τρεις φορές την ημέρα.
Τζίντζερ
Για να φτιάξετε τσάι τζίντζερ, θα πρέπει να κόψετε τη ρίζα, να τη βράσετε για δέκα λεπτά, στη συνέχεια να σουρώσετε το νερό και να πιείτε το ρόφημα.
Δαμάσκηνο, μέντα και πράσινο τσάι
Βράστε πέντε αποξηραμένα δαμάσκηνα, μία κουταλιά της σούπας πράσινου τσαγιού και δύο κουταλιές της σούπας δυόσμο σε τέσσερα φλιτζάνια νερό για 10 λεπτά. Πίνετε τρία φλιτζάνια την ημέρα.
Καψαϊκίνη
Είναι το ενεργό συστατικό που περιέχει η καυτερή πιπεριά και προκαλεί ένα ελαφρύ αίσθημα καψίματος όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Ωστόσο, περιορίζει τον πόνο, όταν «εισπνέουμε» τη μυρωδιά της πιπεριάς.

ΠΗΓΗ
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts