Διευθυντής Europol: Έρχεται πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη

Καμπανάκι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη με πολλά θύματα κρούει ο διευθυντής της Εuropol, Ρομπ Γουεινράιτ σε συνέντευξή του σε ελβετική εφημερίδα.

Σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού οργανισμού , περίπου πέντε χιλιάδες μαχητές στο Ισλαμικό Κράτος έχουν παρεισφρήσει στη Γηραιά Ήπειρο.

Σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Neue Zuercher Zeitung» , ο επικεφαλής της Europol δηλώνει ότι, το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα – ίσως το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας -σε κάποιο μέρος της Ευρώπης με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων.

«Οι επιθέσεις αυτές», τόνισε, «δεν θα πραγματοποιηθούν κατ΄ανάγκη από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά και από μοναχικούς λύκους».

Υπενθυμίζεται ότι, η Εuropol είχε προειδοποιήσει και στις 26 Ιανουαρίου ότι ισλαμιστές τρομοκράτες σχεδιάζουν να αιματοκυλίσουν την γηραιά ήπειρο, λίγες ώρες πριν την σύσταση του νέου ευρωπαϊκού οργανισμού κατά της τρομοκρατίας
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts