O Bin Laden είναι ζωντανός και ζεί στις Μπαχάμες υποστηρίζει ο πρώην κατάσκοπος Εdward Snowden.

Φωτογραφία όπως ισχυρίζεται ο Edward Snowden ότι κυκλοφορεί ο Μπίν Λάντεν.

Ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ Edward Snowden, ισχυρίστηκε ότι κατείχε κάποιες διαβαθμισμένες πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι ο Οσάμα Μπίν Λάντεν είναι ακόμη ζωντανός.

Ο Snowden, ο οποίος ζει σαν φυγάς στη Ρωσία μετά από διαρροές εγγράφων σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA έχει δηλώσει ότι είναι ζωντανός ο διάσημος τρομοκράτης Οσάμα Μπίν Λάντεν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπίν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός και ζει μια πολυτελή ζωή στις Μπαχάμες χάρη στις τακτικές πληρωμές από την CIA.

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπίν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA», υποστηρίζει ο Edward Snowden. “Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω επιχειρήσεων και οργανισμούς, απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό του. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και πολλά παιδιά.”

Ο τρομοκράτης ηγέτης Οσάμα Μπίν Λάντεν υποτίθεται ότι σκοτώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε επιχείρηση των Navy SEALs, στις 2 Μαΐου του 2011, αλλά είναι ακόμα ζωντανός σε ένα πολυτελές προάστιο της Nassau.

Ο Σνόουντεν, λέει ότι η CIA ενορχήστρωσε το ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ στην πραγματικότητα μετέφεραν την οικογένειά του σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.

“Ο Οσάμα Μπίν Λάντεν ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα,” υποστηρίζει ο Snowden. “Τι είδους μήνυμα θα είχε σταλεί στους αντίστοιχους συνεργάτες της CIA, αν πραγματικά άφηναν τους SEALS να τον σκοτώσουν; Οργάνωσαν έναν ψεύτικο θάνατό με την συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε το κάλυμμα του. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι ‘αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να τον εξαφανίσουν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει.”

Ο Snowden αναφέρει ότι τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπίν Λάντεν είναι ακόμη ζωντανός θα δημοσιοποιηθούν ολοκληρωτικά στο νέο του βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016.

Edward Snowden μισθώθηκε από έναν ανάδοχο της NSA το 2013, μετά από την προηγούμενη εργασία του την Dell και τη CIA. Κατά το μήνα Ιούνιο του ίδιου έτους, ο ίδιος αποκάλυψε χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα NSA σε δημοσιογράφους.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ του απήγγειλε κατηγορίες για κατασκοπείας μετά τις αποκαλύψεις του που έγιναν δημόσια. Διέφυγε από τις ΗΠΑ για το Χονγκ Κονγκ στον απόηχο των διαρροών και τώρα ζει στη Μόσχα έχοντας άσυλο.

Στις 28 Ιουλίου 2015, ο Λευκός Οίκος απέρριψε μια μεγάλη εκστρατεία πολιτών με την ονομασία “We the People” που συγκέντρωσε 168.000 υπογραφές για να τον συγχωρέσει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπίν Λάντεν ζει και δεν σκοτώθηκε. Ήταν θέμα γοήτρου να παρουσιάσουν οι Αμερικανοί στους πολίτες όλου του κόσμου ότι τον έπιασαν και τον σκότωσαν ξεχνώντας όλοι ότι ήταν γέννημα δικό τους………

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts