Τα μυστικά πειράματα του Τέσλα για ταξίδια στον χρόνο.

Νίκολα Τέσλα ένα όνομα που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του μπροστά από όλους τους υπόλοιπους.

Ο Νίκολα Τέσλα ήταν ο μοναδικός ερευνητής κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Το 1895 ο Tesla  διαπιστώνει ότι ο χρόνος και ο χώρος  μπορούν να επηρεαστούν έντονα από τη χρήση φορτισμένων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων ενώ η ιδέα του προήλθε απο τα πειράματα του για την μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας.

Μια τέτοια αποκάλυψη ήρθε μέσα από τον πειραματισμό του στις  ραδιοσυχνότητες και μετάδοσης ισχύος μέσω της ατμόσφαιρας.Η έρευνα της Tesla οδήγησε στο διαβόητο πείραμα της Φιλαδέλφειας  και ταξιδιωτικά προγράμματα του χρόνου.

Με τη χρήση των μαγνητικών πεδίων ο Τέσλα ανακάλυψε ότι ο χρόνος και ο χώρος θα μπορούσε να παραβιαστεί η να παραμορφωθεί και να δημιουργήσει  μια πόρτα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαφορετικό χρόνο.

Παρά την καταπληκτική ανακάλυψη ο Tesla γνώριζε ότι τα ταξίδια στο χρόνο έκρυβαν και κινδύνους το άλμα στο χρόνο δεν ήταν απλή υπόθεση. Μία είσοδος στο μέλλον θα μπορούσε εντελώς να αλλάξει και να καταστρέψει το παρόν χρονοδιάγραμμα.Το  πρώτο πείραμα του Tesla  έλαβε χώρα το Μάρτιο του 1895. Ένας δημοσιογράφος είπε ότι βρήκε τον Tesla σε ένα μικρό καφέ αλλά φαινόταν να τρέμει γιατί  προφανώς  είχε λάβει 3,5 εκατομμύρια βολτ στο σώμα του. Η τάση παραλίγο να  σκοτώσει τον Tesla ακαριαία ενώ ο βοηθός του  απενεργοποίησε  την μηχανή για να του σώσει τη ζωή.

Παρόλο που παραλίγο να πεθάνει είπε ότι το σώμα του  μπήκε σε ένα εντελώς διαφορετικό παράθυρο στο χωροχρόνο και ότι ήταν σε θέση να δει το παρελθόν το παρόν και το μέλλον όλα την ίδια στιγμή. 
Παρά το γεγονός ότι ήταν σε θέση να δεί όλα αυτά όταν σχεδόν είχε παραλύσει  από την ισχύς της μηχανής  ο βοηθός του απενεργοποίησε τη μηχανή του χρόνου και σταμάτησε το πείραμα όπώς και στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας όπου οι ναύτες  στο πείραμα βρέθηκαν εκτός χρονικού πλαισίου για μεγάλύτερο χρονικό διάστημα από ότι βρέθηκε ο Τέσλα με τραγικά για αυτούς αποτελέσματα ενώ το πείραμα κατέληξε να είναι αρκετά καταστροφικό.

Ο  Τέσλα που παραλίγο να πεθάνει πείστηκε πως δεν είναι γραφτό για τον άνθρωπο να  
αλλάξει οποιεσδήποτε μορφή του χρόνου και ότι η αποδοχή της πραγματικότητας είναι η καλύτερη επιλογή.
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts