Η μηχανή που πετάει-BMW Hover Ride Design Concept.


Τις δυνάμεις της με τη Lego ένωσε η BMW και το αποτέλεσμα είναι ένα φουτουριστικό concept μιας... ιπτάμενης μηχανής μεγάλου κυβισμού! Η μηχανή για σούζες στον αέρα Hover Ride έχει βασιστεί στο μοντέλο της Lego Technic BMW R1200 GS και αποτελείται από 603 κομμάτια, όπως ακριβώς και η συναρμολογούμενη μινιατούρα.
Με πυρήνα το υπαρκτό μοντέλο της Lego, οι μηχανικοί της μονάδας εκπαίδευσης του γερμανικού κολοσσού, BMW Junior, στο Μόναχο, δημιούργησαν ένα όχημα από το μέλλον. Μετατρέποντας μάλιστα το στεφάνι του μπροστινού τροχού σε... έλικα κατάφεραν να φτιάξουν μια ιπτάμενη μηχανή.

«Η BMW Motorrad προσέγγισε τον όμιλο Lego με την ιδέα της συνεργασίας, ακριβώς επειδή οι δύο εταιρείες έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους: και οι δύο συνδυάζουν επιτυχώς την καινοτομία και την παράδοση στα προϊόντα τους, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες τόσο σε άτομα μικρής όσο και μεγαλύτερης ηλικίας στον κόσμο» αναφέρει ο Χάινερ Φάουστ, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW Motorrad.



«Η ανάπτυξη ενός φανταστικού μοντέλου με βάση τα μέρη του Lego Technic BMW R1200 GS Adventure set ήταν μια πραγματικά φοβερή ιδέα και μια ιδιαίτερα δημιουργική πρόκληση» εξηγεί από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Μπακάν, επικεφαλής σχεδιασμού της BMW.

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts