Σχέδιο ολοκληρωτικού πολέμου: Ο Ν.Τραμπ υπογράφει για την αποστολή 150.000 στρατιωτών στη Συρία

Σχέδιο ολοκληρωτικού πολέμου: Ο Ν.Τραμπ υπογράφει για την αποστολή 150.000 στρατιωτών στη Συρία-Έδιωξε και τον τελευταίο συνεργάτη που διαφωνούσε – Διπλοβάρδιες στα αμερικανικά εργοστάσια – Μετασταθμεύουν μαχητικά στην Ιορδανία

Aπό το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ καθώς διέρρευσε σχέδιο ολοκληρωτικού πολέμου από την Ουάσινγκτον με την αποστολή τεράστιων χερσαίων, ναυτικών και εναέριων δυνάμεων εναντίον της Συρίας. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι το σχέδιο έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται με την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ιορδανία ενώ πριν λίγο

μεταστάθμευσαν και μαχητικά.

Ο Ν.Τραμπ έδιωξε από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και τον τελευταίο λογικό άνθρωπο, την KT McFarland, στενή σύμμαχος του που ήταν αντίθετη με την μετωπική σύγκρουση με τη Ρωσία και την αποστολή χερσαίων δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και πρώην στρατηγός των τεθωρακισμένων H. R. McMaster προσπαθεί να πείσει τον Τραμπ να  υπογράψει  ένα σχέδιο που θα «στείλει» 150.000 Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας.

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά όλες τις εκθέσεις πληροφοριών που δίνονται στον  Πρόεδρο Ν.Τραμπ.
Ο  McMaster θέλει να εμπλέξει την χώρα του σε ένα τεράστιο χερσαίο πόλεμο στη Συρία πείθοντας τον Πρόεδρο Τραμπ,   με τη βοήθεια του  πρώην διευθυντή της CIA και καταδίκου για σωρεία «λαθών»  Ντέιβιντ Πετρέους.
Ρωσικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η «δουλειά» του McMaster είναι να συνθέτει αναφορές πληροφοριών από όλες τις άλλες υπηρεσίες, δίνοντας  μια ανακριβή εικόνα της κατάστασης στη Συρία, και επιδιώκοντας  να εμπλέξει τις  ΗΠΑ σε έναν πλήρους κλίμακας πόλεμο στη Συρία.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ  αποκαλύπτεται ότι  ο Πρόεδρος Τραμπ κατέχει μετοχές της εταιρείας που παράγει τους πυραύλους Cruise που χρησιμοποιήθηκαν  για να βομβαρδίσουν τη Συρία την Πέμπτη.

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ  έχει πολλές μετοχές στην αμυντική εταιρεία Raytheon και έχει προσωπικά  κέρδη από την ευρεία χρήση πυραύλων  Tomahawk που χρησιμοποιούνται  από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, και οι οποίοι κοστίζουν  στον Αμερικανό φορολογούμενο μεταξύ 60 $ εκατομμυρίων και 82 εκατομμυρίων  $ δολαρίων.
Η επίθεση με πυραύλους  κατά της Συρίας αντιμετωπίζει ακραίες κριτικές και αποκαλύψεις ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε  αέριο Sarin στο λαό του, και ως εκ τούτου δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του.
Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, οι κατασκευαστές όπλων έχουν προσθέσει βάρδιες και έχουν ήδη προσλάβει περισσότερους εργαζόμενους, αλλά προειδοποιούν ότι και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να συμβαδίσει με τη ζήτηση για τα όπλα μαζικής καταστροφής….ενόψει εξελίξεων.


Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση το χαρτοφυλάκιο του Τραμπ περιλαμβάνει μετοχές και λογαριασμούς του ίδιου στις τράπεζες  Barclays, Oppenheimer, JPMorgan και Deutsche Bank.
Έτσι προφανώς προσπαθεί να εξαλείψει την ανεργία ο Αμερικανός πρόεδρος και σε αυτόν το σημείο τον μιμείται και ο Ερντογάν που βρήκε και αυτός πως θα έχει απασχολημένους του Τούρκους .
πηγη
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts