Υπόγειο καταφύγιο στις ΗΠΑ θα αντέχει 20 κιλοτόνων πυρηνική έκρηξη


Καθώς ο κόσμος παραπαίει στο χείλος του πυρηνικού πολέμου οι ιδιοκτήτες αυτού του πυρηνικού καταφύγιου και πρώτο του είδους του θα αισθάνονται πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους αυτή τη στιγμή.


Το πολυτελής υπόγειο προστατεύεται από εκρήξεις βομβών ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αναζητήσεων καθώς όλοι οι φοβούμενοι εκατομμυριούχοι το ζητάνε απεγνωσμένα  όσο οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας  συνεχίζονται να αυξάνονται.


Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του βασικού εξοπλισμού που βρίσκεται σε μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Σαβάνα της Gorgia .

Το υπόγειο καταφύγιο διαθέτει τρία μέτρα χοντρούς τοίχους από σκυρόδεμα,συστήματα εισαγωγής αέρα, δωμάτιο μιας νοσοκόμας, κλειστό  σύστημα CCTV $ 100.000 (£ 79.000) - και ακόμη και το δικό του ντους απολύμανσης.

Το γιγάντιο υπόγειο καταφύγιο βγήκε στην αγορά το 2015 στην τιμή των $ 17,5 εκατομμυρίων δολλαρίων (£ 11,5 λιρών) και θα αντέχει σε 20 κιλοτόνους πυρηνική έκρηξη και το μετέπειτα ραδιενεργό νέφος.

Σύμφωνα με τον κατάλογο η εγκατάσταση είναι ιδανική για όλων των ειδών τις πιθανές απειλές συμπεριλαμβανομένων των φυσικών καταστροφών, πολιτικές αναταραχές και τρομοκρατικές επιθέσεις.


Άλλες καθημερινές λειτουργίες που παρέχει: ζεστό νερό, ηλιακούς συλλέκτες και τους ελέγχους υγρασίας.

Το μοναδικό ακίνητο χτίστηκε το 1969 από το σώμα και τους μηχανικούς του στρατού.

Το 2012 το καταφύγιο ανακαινίστηκε πλήρως φέρνοντας το στα πρότυπα της κυβέρνησης.








Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts