Bugatti Niniette 66 Μία Bugatti για το νερό.

Από τους δρόμους στις θάλασσες αποφάσισε να μεταφέρει η γαλλική Bugatti τη γοητεία και τις ιλιγγιώδεις επιδόσεις της. Ο λόγος για το εικοσάμετρο σκάφος Niniette 66, το οποίο βασίστηκε στη σιλουέτα του υπεραυτοκινήτου της εταιρείας Chiron, αξίας 2,4 εκατ. ευρώ.

Το κομψό σκάφος μοντέρνου σχεδιασμού θα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ενώ στο κατάστρωμα θα διαθέτει λεπτομέρειες από μάρμαρο και δέρμα. Το Niniette υπόσχεται τελική ταχύτητα 44 κόμβων - δηλαδή περίπου 80 χλμ./ώρα. Το Jacuzzi, το μπαρ σαμπάνιας, το τζάκι αλλά και η σουίτα για δύο «φωνάζουν» πολυτέλεια που θα μπορούσε να παραπέμπει σε ταινία του Τζέιμς Μποντ.


«Το Niniette αποτελεί ένα γνήσιο μέλος της οικογένειας της Bugatti. Ακόμα και από μεγάλη απόσταση, μπαίνοντας στο λιμάνι το Niniette θα ξεχωρίζει ως μια γνήσια Bugatti» αναφέρει ο διευθυντής σχεδίου της εταιρείας, Ετιέν Σαλομέ.
Για την ώρα η τιμή του νέου υδρόβιου μέλους της οικογένειας Bugatti δεν έχει ανακοινωθεί. Η κατασκευή των αυστηρά 66 Niniette έχει ήδη αρχίσει και η διάθεσή τους αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2018.  dangerusearth
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts