Η στιγμή της σύλληψης ενός από τους οργανωτές της επίθεσης στο μετρό της Μόσχας από την FSB(βίντεο).

Πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας συνέλαβαν έναν φερόμενο ως οργανωτή της πρόσφατης επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι από την Κεντρική Ασία ονόματι Αζίμοφ Abror Akhralovich γεννηθείς το 1990 συνελήφθη καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκεται στην έκρηξη του μετρό.



«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας στο πλαίσιο της ποινικής υπόθεσης που ξεκίνησε η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας για την τρομοκρατική ενέργεια της 3ης Απριλίου, 2017 στο μετρό της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, στις 17 Απριλίου, 2017 συνέλαβε στον τομέα Οντίντσοβο της περιοχής της Μόσχας έναν από τους οργανωτές του υπό διερεύνηση εγκλήματος, ο οποίος προέρχεται από την περιοχή της Κεντρικής Ασίας, τον Αζίμοφ Αμπρόρ Αχράλοβιτς, που γεννήθηκε το 1990, ο οποίος εκπαίδευσε τον δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της FSB.

 «Προς ώρας ο Αζίμοφ Αμπρόρ έχει οδηγηθεί για σκοπούς έρευνας στην Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts