Πώς το μεγαλύτερο πορνογραφικό site τρομοκράτησε το Ίντερνετ με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

Ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι πρωταπριλιά, υπάρχουν κάποιες πλάκες οι οποίες μπορούν να σε κάνουν πραγματικά να τα χάσεις- και το Pornhub, το μεγαλύτερο πορνογραφικό site του Διαδικτύου, το Pornhub, έκανε μία από αυτές.

Όπως αναφέρει το Mashable, που με τη σειρά του επικαλείται το Daily Dot, που με τη σειρά του επικαλείται ανάρτηση στο Reddit (σαν να λέμε, όλοι είμαστε- κι εμείς μαζί- στο «μας το είπανε, εμείς δεν ξέρουμε!»), όποιος έκανε κλικ σε βίντεό του το Σάββατο έβλεπε μπροστά του το μήνυμα «ευχαριστούμε για τον διαμοιρασμό- το Pornhub πλέον έχει αυτόματη κοινοποίηση βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media».

«Δεν χρειάζεται να κοινοποιήσετε ξανά χειροκίνητα στους φίλους και την οικογένειάς σας τα βίντεό σας, επειδή αυτή η επαναστατική λειτουργία κοινοποίησης το κάνει αυτόματα για εσάς! Αυτόματα!». Και δίνονταν οι «επιλογές»: «Ευχαριστώ Pornhub» «Τι διάολο (ή, σε πιο ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά, «τι λέτε ρε»), αλλάξτε το αυτό αμέσως!». 
Προφανώς και το καταλαβαίνεις γρήγορα, αλλά το αρχικό σοκ προφανώς και είναι...ΣΟΚ! Και προφανώς το Ίντερνετ έπαθε πανικό (και ενδεχομένως μερικές καρδιακές προσβολές ή/ και εγκεφαλικά).

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα το site (όπως και το αδελφό του, YouPorn), ανακοίνωσε ότι εντείνει την κρυπτογράφησή του, για αυξημένη ασφάλεια. 
via
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts