Γουίλσον - Μάστορας: Ακούστε το ντουέτο των δυο Δροπολιτών [βίντεο]

Ο γνωστός σε όλους μας frontman του συγκροτήματος MEΛISSES, Χρήστος Μάστορας, από το Βοδίνο της Άνω Δρόπολης σε μια μουσική συνάντηση με την Ρίτα Γουίλσον, που επίσης έχει τις ρίζες της από την Άνω Δρόπολη και πιο συγκεκριμένα το χωριό Σωτήρα, παρουσιάζουν το ντουέτο - έκπληξη «Let Me Be», που έγραψαν οι ίδιοι μέσω Skype. Σε ένα ερωτικό τραγούδι με αγγλικό στίχο, το οποίο έγραψαν , χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά.

Το «Let Me Be» παρουσιάστηκε πρώτη φορά live τον Ιούνιο, στο «Summer Nostos Festival», στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στη sold out συναυλία της Ρίτα Γουίλσον, όπου η ίδια προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή και να το τραγουδήσουν μαζί. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου από την Panik Records σε όλο τον κόσμο, ενώ, είναι από σήμερα διαθέσιμο για presave/ preorder σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

Η ηθοποιός, μουσικός και σύζυγος του Tom Hanks, Ρίτα Γουίλσον δήλωσε  «Ερωτεύτηκα τη φωνή του Χρήστου από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Έχει ψυχή, πάθος και βάθος. Είμαι ευγνώμων που κυκλοφορήσαμε αυτό το τραγούδι μαζί. Και είναι τιμή μου που έζησα αυτή την όμορφη εμπειρία με τον Χρήστο στην Ελλάδα, μία από τις πολιτιστικές μου πατρίδες, με αυτούς τους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ»

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts