Μαζί με τον μετεωρίτη έπεσε και ένα εξωγήινο ανθρωποειδής



Η πτώση ενός τεράστιου μετεωρίτη συγκλόνισε και τρομοκράτησε τους ανθρώπους της μικρής πόλης των Μάγιας Ichmul στην Νότια Γιουκατάν.


Την Κυριακή στις 8:30 μ.μ.2013 ενώ οι ντόπιοι περίμεναν να δουν μια παράσταση τσίρκου μια τεράστια έκρηξη ακούστηκε ακολουθείται από μια τεράστια βολίδα. Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που συγκλόνισε το έδαφος και έσπασε τα παράθυρα, 



«Ήταν ακριβώς όπως ένας σεισμός" δήλωσε ένας μάρτυρας 



"Ολοι είδαμε την πτώση φωτιά από τον ουρανό και όλη η πολη μας βγήκε έντρομη εξω να δει τι συμβαίνει και το μόνο που μπορούσα να δω ήταν αυτή η τεράστια μπάλα φωτιάς στον ουρανό , ολόκληρη η πόλη ήταν τρομοκρατημένη, νομίζαμε ότι επρόκειτο να πεθάνουμε. "μας είπε ενα κάτοικος.



Το σημείο που επηρέασε ο μετεωρίτης ήταν λίγο έξω από την πόλη, καταστρέφοντας μερικά μικρά κτίρια και  αρκετές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος μόνο υλικες ζημιές.



Οι τοπικές αστυνομικές και κάποιοι κάτοικοι που παρακολούθησαν τον τόπο της συντριβής βρήκαν κάτι περίεργο ....

Το πιο ενδιαφέρον εύρημα ήταν ένα απανθρακωμένο  ανθρωποειδές, περίπου 12 εκατοστά σε ύψος με ένα κεφάλι δύο πόδια και δύο χέρια.



Μερικοί ντόπιοι πιστεύουν ότι ήταν πιθανώς ένα εξωγήινο σκάφος που παρακολουθούσε τον μετεωρίτη που έπεφτε στην πόλη τους.


Ένας μάρτυρας δήλωσε:



"Εμείς δεν φοβούμαστε τους ανθρώπους του ουρανού  που έχουν έρθει εδώ και πολλούς αιώνες, μας βλέπουν από πάνω  και μας προστατεύουν από τέτοια πράγματα, όλοι οι πρόγονοί μας έχουν μίλησει γι 'αυτούς."



"Νομίζω ότι αυτό το μικρό πλάσμα έδωσε τη ζωή του για να προστατεύσει την πόλη μας έσωσε τους ανθρώπους μας νομίζω."



Τοπικοί αξιωματούχοι σφραγίσαν γρήγορα την περιοχή  και αστυνομικοί φρουρούν το σημείο μέχρι την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού. Ένα σημαντικό ποσό των συντριμμιών ελήφθη επίσης για ανάλυση από τις τοπικές αρχές οι οποίοι προέτρεψαν επίσης τους ανθρώπους της πόλης να μείνουν μακριά από την περιοχή της πρόσκρουσης υποστηρίζοντας πιθανό κίνδυνο μόλυνσης από  ραδιενεργά υλικά.

πηγή molwlave
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts