Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στα Βαλκάνια δήλωσε ο Γερμανός Προφήτης Alois Irlmaier

Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στα Βαλκάνια
από μία απλή σπίθα. Θα γίνει το 2013 όταν μαχαιρωθεί ένας μετανάστης. Αυτή είναι η προφητεία του Γερμανού Μέντιουμ Alois Irlmaier ο οποίος πέθανε το 1959 σε “περίεργες” συνθήκες.
γερμανός

Κάποιοι λένε ότι πέθανε από καρκίνο , ενώ άλλοι ότι δηλητηριάστηκε. Η  ζωή του μελετήθηκε από τον συγγραφέα Conrad Adlmaier, προσωπικό σύμβουλο της Ανγκελα Μέρκελ, ο οποίος και έβγαλε ένα βιβλίο με τις προφητείες που βρήκε.

Στα οράματα του ο Alois Irlmaier περιγράφει τον τρίτο Παγκόσμιο και πως αυτός θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Θα γίνει στο όνομα της ειρήνης. Η σπίθα θα ανάψει στα Βαλκάνια και θα κλιμακωθεί στην Μεσόγειο

“Βλέπω έναν μεγάλο άντρα. Μετανάστη. Είναι αιμόφυρτος και δίπλα του είναι ένα μαχαίρι… . 2 άντρες σκοτώνουν τον τρίτο. Έχουν πληρωθεί για να το κάνουν. Ο ένας δολοφόνος είναι μαύρος, ο άλλος είναι λευκός και ξανθός”. “Θα συμβεί στα Βαλκάνια, δεν μπορώ να πω ακριβώς που όμως. Ο πόλεμος θα κηρυχθεί παντού σε μια νύχτα. Αυτό θα γίνει το 2013.

Βλέπω και ακόμα 3 νούμερα που δεν ξέρω τι σημαίνουν. Δυο οχτάρια και ένα Εννιάρι. Θα ξεκινήσει ανατολικά αλλά θα έρθει γρήγορα στην δύση… ”

Βλέπω άντρες να πίνουν και να παίζουν χαρτιά σε ένα μπαρ, όταν στρατιώτες μπαίνουν με βία μέσα στο μαγαζί. Φοράνε ολόμαυρες στολές και βλέπω ένα 3 (αριθμός) αλλά δεν μπορώ να πω τι είναι… 3 μέρες ή 3 εβδομάδες.

Ο προφήτης συνεχίζει…

Βλέπω έναν στρατό που θα περάσει από Βελιγράδι και θα φτάσει Ιταλία . Φοράνε μια σημαία που δεν ξέρω, μπλε με άσπρες ρίγες και έναν σταυρό.

Βλέπω ότι θα έχουν κάτι τανκς και θα προχωράνε από τα βόρεια του Δούναβη, μέχρι την δυτική Γερμανία χωρίς προειδοποίηση. Οι άνθρωποι θα τρέχουν να κρυφτούν και θα έχει μποτιλιάρισμα στους δρόμους (σημειώνετε ότι μέχρι το 1959 δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο μποτιλιάρισμα επειδή δεν υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα).

Θα γίνει μεγάλη καταστροφή και δεν θα επιβιώσει κανένας από την Μεγάλη Πόλη της Φρανκφούρτης. Η κοιλάδα του Ρήνου θα καεί και δεν θα επιβιώσει κανείς. Βλέπω και την Ρωσική δύναμη μαζί με τους Γαλανόλευκους. Θα προχωράνε ασταμάτητοι σκοτώνοντας τα πάντα.  Δεν θα ξεκουράζονται το βράδυ γιατί πρέπει να φτάσουν στην δυτική Γερμανία.

Ο Alois Irlmaier έζησε από το 1894-1959 στην Βαυαρία. Έγινε φίρμα μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν χιλιάδες έρχονταν σε αυτόν και τους έβρισκε τους χαμένους συγγενείς.

Δικάστηκε για απατεώνας αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά όταν ΑΠΕΔΕΙΞΕ τις μαγικές του δυνάμεις στον δικαστή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts