Όλοι επιθυμούσαν το θάνατο του Κένεντι

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δεν είχε καμιά σχέση με τη δολοφονία του Κένεντι. Έγινε απλώς «αποδιοπομπαίος τράγος», - είπε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» ο δηκηγόρος Τζακ Ντάφι, πρώην μέλος της Επιτροπής του Τέξας για τη να διερεύνηση της δολοφονίας του Προέδρου Κένεντι. Στο νέο του βιβλίο «The Man From 2063» ο Ντάφι, παράθεσε νέα αποδεικτικά στοιχεία και εξέφρασε τους συλλογισμούς του για το τι θα ήταν η Αμερική σήμερα, αν ζούσε ο Κένεντι.
- Υπάρχουν πολλές εκδοχές της δολοφονίας του Κένεντι. Ποιά απ’αυτές, κατά τη γνωμη σας, είναιη πιο πιθανή;
 - Πιστεύω ότι στη συνωμοσία συμμετείχαν μέλη της CIA, εκπρόσωποι μαφιόζικων ομάδων και Κουβανοί, που ήταν αντίθετοι στον Κάστρο. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν μπλεγμένοι στη συνωμοσία.
- Δηλαδή δεν πιστεύετε ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ ήταν ο μοναδικός δολοφόνος;
- Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, που δείχνουν ότι ο Οσβαλντ δεν ήταν ο μόνος σκοπευτής. Πιστεύω ότι ο Οσβαλντ ήταν «δόλωμα» που χρησιμοποιήθηκε από εκείνους, που διοργάνωσαν στην πραγματικότητα τη δολοφονία του Προέδρου.
- Είναι σαφές ότι ο θάνατος του Κένεντι ήταν προς όφελος πολλών προσώπων, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο εξωτερικό. Μα, ποιός, κατά τη γνώμη σας, αποκόμησε τα μεγαλύτερα οφέλη από τη δολοφονία του Προέδρου;
- Ο Λίντον Τζόνσον κέρδισε περισσότερο απ’όλους, γιατί έγινε Πρόεδρος. Πολλοί πιστεύουν ότι συμμετείχε στη δολοφονία. Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό συνέβη στην πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν ορισμένες αποδείξεις για αυτό.
πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts