Η Γρίπη των Χημικών Αεροψεκασμών: Σας έπιασε ή όχι ακόμα;

Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι σου.


Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας.
Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.
α ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση. 

Το αναφέρουν ως ‘η γρίπη μυστήριο’ και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό.
«Αυτά είναι ανοησίες», λέει ο Δρ. Χόρογουτς. «Η πραγματικότητα είναι πως βλέπουμε αυτή την επιδημία απ΄τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν απ’αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.
Εάν ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν είχε. Παραμένει για βδομάδες, αν όχι μήνες. Βουλωμένη μύτη, μύτη που τρέχει, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. Οι άνθρωποι γενικά νοιώθουν σαν να είναι ‘απενεργοποιημένοι’.

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο μυκόπλασμα που προξενεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε την αναφορά για την κατοχύρωση στο βιβλίο, Οι Θεραπευτικοί Κώδικες για την Βιβλική Αποκάλυψη. (The Healing Codes for the Biblical Apocalypse.)
BINTEO: Κίνδυνος στον Ουρανό. – Το Φαινόμενο των Χημικών Αερογραμμών
Το Μυκόπλασμα δεν είναι μύκητας στην ουσία, αλλά βακτήριο. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά μές΄ στον πυρήνα του κυττάρου και έτσι το καθιστά πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί μια ανοσολογική απάντηση απ΄τον οργανισμό. Είναι ένα βιολογικό όπλο φτιαγμένο από ανθρώπους. Η κατοχύρωση εξηγεί πως δημιουργεί χρόνιες μολύνσεις του άνω αναπνευστικού που είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτό που συμβαίνει τώρα.

ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ

«Πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί φταίνε για την χημική τοξίνωση του πληθυσμού, η οποία μπορεί να συντελέσει σε γενική καταστολή του ανοσοποιητικού, χαμηλού βαθμού μέχρι υψηλού βαθμού, ανάλογα με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται ευαίσθητοι σε τυχαίες μολύνσεις, όπως αυτό το μυκόπλασμα και άλλες καιροσκοπικές μολύνσεις», λέει ο Δρ. Χόρογουιτς.
«Πρωτοάρχισα να διερευνώ τους χημικούς αεροψεκασμούς όταν ψέκασαν πάνω απ’το σπίτι μου στο Βόρειο Αϊνταχο. Τράβηξα φωτογραφίες και μετά ήρθα σ’επαφή με το Γραφείο για την Προστασία του Περιβάλλοντος του Κράτους οι οποίοι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα και με παρέπεμψαν στην Πολεμική Αεροπορία. Με έφεραν σ’επαφή με το Κέντρο Ελέγχου Τοξικολογικών Ασθενειών, και μετά από καμιά βδομάδα έλαβα ένα γράμμα από έναν απ’ τους αρχι-τοξινολόγους που έγραφε πως όντως υπήρχε μία ποσότητα αιθυλενοδιβρωμίδιο στα καύσιμα.

Το Αιυλενοδιβρωμίδιο βγαίνει απ’τα καύσιμα των αεροπλάνων, προκαλώντας αναστολή του ανοσοποιητικού και αδυνατεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων. Και στη συνέχεια έρχεται κι ένα μικρόβιο μυκόπλασμα ή μύκητας και δημιουργεί μία ασθένεια του άνω αναπνευστικού. Ξαφνικά, έχεις δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη. Σε πλακώνουν στα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, και τα αντιβιοτικά μετατρέπουν τη χημεία του οργανισμού σε όξινη, και αρχίζεις να βγάζεις αλλεργίες, δερματικά και άλλα γιατί το συκώτι σου έχει γεμίσει τοξίνες που βγαίνουν από το δέρμα και γίνονται υποαλλεργικές αντιδράσεις με άλλα χημικά. Έχω συναδέλφους στις Μπαχάμες, στις Βερμούδες, στο Τορόντο, στην Βρετανική Κολούμπια που όλοι αναφέρουν μία περίεργη σπορά της ατμόσφαιρας. Αυτό που συμβαίνει είναι ποταπό.

Απ’το πουθενά, ξαφνικά έχεις ανθρώπους που είναι εντελώς αποσυντονισμένοι και μολυσμένοι με δύο, τρεις η και τέσσερις μικροβιακούς συμπαράγοντες και τοξινωμένοι από διάφορα χημικά...κι έτσι πλέον έχεις κάποιον με χρόνια πάθηση.

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts