To γιγαντιαίο ''igloo'' ξενοδοχείο της Αλάσκας καταρρέει.

Περίπου 180 μίλια εξω από το Archorage, στην Αλάσκα  υπάρχει μια επιβλητική άμορφη μάζα μιας δομής διάστικτα με φεγγίτες η οποία πρακτικά ετοιμάζεται να πέσει κάτω.  Μια απόκρημνη οροσειρά υψώνεται πίσω από αυτό, και είναι ορατό από ένα  αεροπλάνο που πετάει 30,000 πόδια ψηλά από το έδαφος. Μα πλησιάζοντας, είναι φανερό ότι το κτήριο προσπαθεί να μοιάσει σ αυτήν.

Είναι ένα igloo. Ένα γιγάντιο ξενοδοχείο igloo και ονομάζεται πόλη igloo.

Προφανώς, αυτή η ιδέα κατάγεται από τη δεκαετία του 1970 των ημερών του γεωδαιτικού θόλου. Ορισμένοι δημιουργικοί επιχειρηματίες αποφάσισαν να χτίσουν ένα τεράστιο ξενοδοχείο σε σχήμα igloo  στην μέση της τούνδρας, μαζί με ένα βενζινάδικο και ένα κατάστημα με είδη δώρων.Το ονόμασαν θέρετρο αλλά οι ιδιοκτήτες ξέμειναν από λεφτά και ενώ έξω είχε σχεδόν τελειώσει μέσα έμοιαζε με καθεδρικό ναό.Δεν είχαν ακόμη αρκετά χρήματα για να το ρίξουν και έτσι τό άφησαν να πέσει από μόνο του. Μπορείς ακόμη να επισκεφτείς την πόλη igloo.

Είναι στην ανατολική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου 3 περίπου 20 μίλια από την πόλη  Cantwell, μια μικρή πόλη περίπου 200 κατοίκων. εάν είσαι αρκετά γενναίος ωστε να μπορείς να οδηγήσεις μέχρι εκεί ίσως δυσαρεστηθείς που θα μάθεις ότι΄δεν υπάρχει τίποτα  που να απέμεινε  από το θέρετρο. Το κατάστημα δώρων πουλάει κάποια μπιχλιμπίδια,και προφανώς ο ταμίας είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που επιβλέπει το ακίνητο.Εκτός από αυτά , είναι ακόμη ένα  αποτηχημένο θέλγητρο δίπλα στον δρόμο, περιμένοντας τα στοιχεία να ανατρέξουν.


πηγη molwlave

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts