Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΜΕ ''ΒΑΡΙΑ'' ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Mε "βαριά λόγια" μίλησε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντμιρ Πούτιν στο ετήσιο Διάγγελμά του για την κατάσταση του κράτους προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση για την προσπάθεια της δυτικής νέας τάξης πραγμάτων που υπονομεύουν κυβερνήσεις, όπως στην Λευκορωσία και την Ουκρανία, μέσω ΜΚΟ, βάζουν χώρες υπό την επίβλεψη της τρόικα, όπως έκαναν με την Ελλάδα και προσπαθούν να κάνουν με την Ουκρανία, ενώ δεν διστάζουν να υπονομεύσουν ακόμα και την Ρωσία.
Χαρακτήρισε όλο αυτό το σκηνικό "όργιο του ανήθικου διεθνούς συνδικάτου", το οποίος πρέπει να αντιμετωπίσουμε. για να προστατέψουμε την διεθνή ειρήνη, όπως είπε, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν
«Μαζί πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση, πρέπει να υπερασπίσουμε τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα και συνεπώς – την ενότητα της κοινωνίας μας, την ενότητα και την ακεραιότητα του ρωσικού κράτους», - είπε ο Πρόεδρος.
Ταυτοχρόνως έκανε και ειδική αναφορά στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων τονίζοντας ότι "Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να είναι σε πλεονεκτικότερη θέση από την Ρωσία".
Συγκεκριμένα είπε: «Κανείς δεν πρέπει να έχει την αυταπάτη σχετικά με τη δυνατότητα να αποκτήσει στρατιωτική υπεροχή έναντι της Ρωσίας. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε ποτέ. Η Ρωσία παρακολουθεί προσεκτικά την αύξηση του στρατιωτικού δυναμικού των άλλων χωρών και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση – τόσο πολιτική όσο και τεχνολογική»!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο,
Ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή την περίοδο "η Ρωσία διαμορφώνει παγκόσμιο διαστημικό σύστημα επιτήρησης και στοχοποίησης".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts