Ζούν εξωγήινοι μαζί μας στη Γη;

Ζουν και εργάζονται στις πόλεις μας λέει η έρευνα ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μέλη της κυβέρνησης της χώρας μας αλλά δεν φαίνονται να είναι εξωγηίνοι.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια  έρευνας έχουμε συντάξει αυτά τα μεγάλα γεγονότα για τους εξωγήινους στη Γη. 
Εξωγήινοι από άλλους κόσμους έχουν συντριβεί στη Γη και απο άλλες διαστάσεις.
Οι πρώτες προσπάθειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην απόκτηση τεχνολογίας ήταν επιτυχής. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε ζωντανούς εξωγήινους ομήρους κατα το παρελθόν και τώρα.

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πραγματοποιήσει αυτοψίες σε εξωγήινα πτώματα. ενώ η Υπηρεσία Πληροφοριών και Ασφαλείας  συμμετέχει στην συγκάλυψη των πραγματικών περιστατικών που αφορούν τέτοιες  καταστάσεις. Οι άνθρωποι ακόμη και σήμερα να απαγάγονται, ακρωτηριάζονται και δολοφονούνται.

Υπάρχει μια παρουσία σε αυτόν τον πλανήτη ανάμεσά μας που ελέγχει διάφορα στοιχεία της κοινωνίας μας αυτές οι δυνάμεις διατηρούν βάσεις στη Γη και στη Σελήνη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχαε εργασιακές σχέσεις με αυτές τις δυνάμεις για κάποιο διάστημα  με το σαφή σκοπό την απόκτηση της τεχνολογίας της βαρυτικής πρόωσης, όπλα δέσμης και ελέγχου του νου.

Εκατομμύρια βοοειδή έχουν σκοτωθεί κατά τη διαδικασία της απόκτησης βιολογικών υλικών ενώ και οι εξωγήινοι και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για ακρωτηριασμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ζούμε σε έναν πολυδιάστατο κόσμο που μας επισκέπτονται εξωγήινοι από άλλες διαστάσεις.

 Πολλοί από αυτούς τους είναι εχθρικόι  πολλοί δεν είναι εχθρικοί. Η βάση για την ανάπτυξη της γενετικής και των θρησκειών μας έγκειται στην παρέμβαση από μη-επίγειες και επίγειες δυνάμεις. Η αλήθεια για την πραγματική εξέλιξη της τεχνολογίας μας υπερβαίνει κατά πολύ εκείνη από το αντιληπτό . Το πρόγραμμα των ΗΠΑ σήμερα είναι μια επιχείρηση συγκάλυψης που υπάρχει για λόγους δημοσίων σχέσεων.

Οι άνθρωποι σκοτώνονται ενεργά προκειμένου να καταστείλουν τα γεγονότα σχετικά με αυτήν την κατάσταση. Η CIA και η NSA εμπλέκονται τόσο βαθιά που η έκθεση θα μπορούσε να προκαλέσει κατάρρευση της  δομή τους.
Τα  γεγονότα δείχνουν την παρουσία τους στον πολιτισμό μας 5 με 10.000 χρόνια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts