Ο Αντιστράτηγος Τσακνάκης ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνική Αστυνομία.
Το βράδυ της Τετάρτης, παραιτήθηκε ο αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ώστε να διευκολύνει τις κρίσεις.

Επίσης, αποστρατεύεται ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης.

Αρχηγός αναλαμβάνει ο στρατηγός Δημήτρης Τσακνάκης, ο οποίος ήταν μέχρι σήμεραπεριφερειάρχης βορείου Ελλάδος.

Ο Στρατηγός Δ. Τσακνάκης θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος, έχει περάσει και από την Αντιτρομοκρατική, ενώ είχε σημαντικό ρόλο και στην καταδίωξη του Αλβανού κακοποιού Μάριο Κόλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greveniotis.gr  Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης ( Γρεβενιώτης ο νέος Αρχηγός ) σε …τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρέτησε και ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου, έχει προϋπηρεσία στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ υπηρέτησε και ως Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος.

Ο Παπασπύρος θα είναι ο νέος υπαρχηγός, ενώ ο   Τσουβάλας διατηρεί  τη θέση του ως επιτελάρχης. Στην Κατεχακη βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στρατηγοί του στρατού, ώστε μετά τη τυπική σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, την αποστράτευση του κ. Παπαγιαννόπουλου και την ανάδειξη του κ. Τσακνάκη ως νέου Aρχηγού, να προχωρήσουν οι κρίσεις των αντιστράτηγων και των υποστράτηγων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts