Καταζητείται επικίνδυνος κακοποιός για την εν ψυχρώ δολοφονία σε μπαρ της Νίκαιας τον Οκτώβριο του 2012

Καταζητούμενος είναι από χθες ένας 51χρονος επικίνδυνος κακοποιός από την Αρμενία,
με «μαύρο» ποινικό μητρώο, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν Ελληνα συνομήλικό του, μέσα σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης στη Νίκαια, μετά από καβγά για... το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του θύματος!
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής χρειάστηκαν 19 μήνες για να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φθάσουν στην ταυτότητα του δράστη, που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πρόκειται για τον Χονχάνες Γκεμιάν, που γεννήθηκε το 1963 στην Αρμενία και, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος κακοποιός με ιδιαίτερα βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν. Μεταξύ άλλων, έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί για διάφορα αδικήματα, όπως ληστεία, κλοπή, αντίσταση κατά της Αρχής, σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Οπως προέκυψε κατά την πολύμηνη έρευνα, τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου του 2012 ο δράστης εμφανίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο Ελξη, στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Καραϊσκάκη στη Νίκαια. Πάρκαρε όπως όπως το όχημά του, μπήκε στο κατάστημα και ρώτησε τους θαμώνες ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμευμένου μπροστά στο μαγαζί αυτοκινήτου.
«Εγώ» απάντησε ο άτυχος 51χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος και ξαφνικά ο Αρμένιος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Παρότι επενέβησαν και άλλοι θαμώνες για να λήξει αναίμακτα ο καβγάς που ξεκίνησε χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τον λόγο, ο Χονχάνες Γκεμιάν «τράβηξε» πιστόλι, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και εξαφανίστηκε!
Η Αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του καταζητούμενου, ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό του. Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts