Κατατέθηκαν τα έγγραφα, ζεσταίνονται οι μπουλντόζες!


Σε χρόνο ρεκόρ η ΑΕΚ κατάφερε να ολοκληρώσει τον φάκελο της Αγιάς Σοφιάς και να τον καταθέσει στο ΥΠΕΧΩΔΕ προκειμένου να πάρει την άδεια για την έναρξη των εργασιών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο φάκελος της Ένωσης ήταν ουσιαστικά έτοιμος, ωστόσο απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες έπρεπε να γίνουν σωστά ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με τις άδειες της Αγιάς Σογιάς.

Οι υπεύθυνοι του έργου κατάφεραν να κλείσουν και να παραδώσουν τον φάκελο στο ΥΠΕΧΩΔΕ σε χρόνο ρεκόρ και έτσι πλέον η Ένωση μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα έχει στα χέρια της την άδεια για την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου της.

Το αργότερο σε 60 ημέρες, αν και είναι πιθανό να συμβεί και αρκετά νωρίτερα θα εκδοθεί η άδεια και έτσι τα έργα θα ξεκινήσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οποιαδήποτε στιγμή και αν ξεκινήσουν τα έργα οι υπεύθυνοι του έργου έχουν την εντολή να το τρέξουν με 1000, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια.
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts