ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΘΛΊΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ! Εκοιμήθει ο Στάθης Ψάλτης!

Από το βράδυ της Κυριακής, ο Στάθης Ψάλτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, καθώς οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι χρήζει διασωλήνωσης.

Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρουσίασε απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης και επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών: ο Στάθης Ψάλτης «έφυγε» από τη ζωή στις 14:25 στον Άγιο Σάββα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star.
Το θαύμα που όλοι περίμεναν δεν έγινε καθώς σύμφωνα με όσα έχουν πει οι γιατροί η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή. Η μάχη που έδινε εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο ήταν πολύ σκληρή για τον 66χρονο καλλιτέχνη, ο οποίος είχε συμπληρώσει έναν μήνα νοσηλείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και δεχόταν με υπομονή και σθένος τις ανακουφιστικές ιατρικές παρεμβάσεις.
Αν και αρχικά η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα ήταν ελεγχόμενη, τελικά έγινε άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. Τα τελευταία δε χρόνια οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περιστατικά της μορφής αυτής του καρκίνου έχουν αυξηθεί, με το κάπνισμα να ευθύνεται σχεδόν για το 85% των νεοπλασμάτων του πνεύμονα. 
Παρόλα αυτά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου εξάντλησε κάθε «όπλο» που είχε στη θεραπευτική φαρέτρα του για να βοηθήσει τον ασθενή.
Ανεξάντλητα υπήρξαν , όλες αυτές τις εβδομάδες, τα αποθέματα αγάπης και συμπαράστασης της συζύγου του, των οικείων του και των φίλων του που βρίσκονταν  συνεχώς στο πλευρό του.
Φύλακας άγγελός του σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ήταν η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη, που ήταν  συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον άφηνε να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες για να μην μάθει κάτι για την υγεία του που θα έριχνε την ψυχολογία του και θα επιδεινώνε την κατάστασή του.

πήγη: www.star.gr
Νεότερη Παλαιότερη

Αναγνώστες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10/recent/ticker-posts